Bérbeadási célú apartmanok a legjobb áron

Friss ajánlatainkat igyekszünk feltenni erre az oldalra, illetve hírlevélben kiküldeni a feliratkozott érdeklődőinknek, ügyfeleinknek. A leghatékonyabb megoldás viszont ha felveszed velünk a kapcsolatot és az elképzeléseidnek legmegfelelőbb piaci ár alatti lakást megkeressük számodra, bár a szolgáltatásunknak díja van, garantáljuk, hogy a többszörösét takarítjuk meg számodra:)

Golf del Surban fűtött medencés komplexumban lakások akciós áron eladók

Vételár: 142.000 EUR

Golf del Surban nappali és egy hálós lakások akciós áron eladók. A komplexum 200 méterre található a parttól, 27 lyukas golfpálya közvetlen közelében, jaht kikötő 500 méterre. A komplexum fűtött medencével, recepcióval, hotel szolgáltatásokkal rendelkezik. Idenforgalmi céllal kiválóan bérbe adható. Bővebb információkért kattints az alábbi likre:

Fotók:

Eladó új építésű 2 hálószoba + nappalis lakások Playa San Huan-ban

2022 átadással ajánlunk eladásara 2 háló + nappalis a rendkívül népszerű Playa San Huan-ban, 2 perc sétára az óceánparti sétánytól. A 8 lakásos modern stílusban épülő társasházban az első és második emeletén vannak még elérhető lakások, illetve a mélygarázsban gépkocsi beállók is vásárolhatók. A társasház tetején egy pihenő rész lesz kialakítva egy jakuzzival.

A lakás - 70.6nm - 230.000 EUR
B lakás - 70.14nm - 220.000 EUR
C lakás - 73.79nm - 230.000 EUR

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a legjobb lehetőségekről!