Csinálj profitot ingatlanfejlesztéssel

Lajos Antal nevéhez 300+ újlakás építési projekt köthető Magyarországon, Király Norbert 4 évig foglalkozott könnyűszerkezetes házak építésével Magyarországon, illetve számos sikeres ingatlanbefektetést tudhat maga mögött. Tenerifén is szépen szaporodnak a referenciáink, Dél-Tenerifén, Playa San Juan-ban egy 8 lakásos társasház építését kezdtük meg.

65 elkészült és bérbeadott lakásból álló csomag a piaci ár feléért!

Tenerife-Dél, Los Christianostól pár kilométerre, az autópálya mentén található lakóparkban egy 65 lakásból álló ingatlan csomag eladó.
Vételár: 4.9millió € 

2-3 szobás lakások, tárolókkal és garázsokkal, 79-93nm közötti alapterületűek. A csomag ára 4.9M euró, ez azt jelenti, hogy kb 75.300€ egy lakás ára. A lakások piaci értéke, eladási ára, ha egyenként szeretnénk eladni kb 150.000€, tehát fél áron van.
Ajánlott befektetési stratégia: a lakások megvásárlása után továbbra is bérbe adás, ez éves szinten kb 8-9% éves cash flow-t eredményez, a bérleti díjakat kismértékben akár emelni is lehet. A lakásokat a Covid időszaka után lenne érdemes értékesíteni a magasabb profit reményében, egyesével 150-160.000€ eladási áron reális elképzelés. A lakások csak egyben vásárolhatóak meg, a vételár fele akár projekt hitellel is finanszírozható. Bővebb információval, megtérülési kalkulációval személyes találkozás alkalmával tudunk szolgálni.


150 lakásos lakópark építési projekt, akár a telek megvásárlása nélkül!

Egy különleges és rendkívül előnyös konstrukcióban végrehajtható ingatlanberuházási projektet ajánlunk Dél-Tenerifén, a Las Charifas bevásárlóközpont közelében. A 12.184 nm alapterületű négyzet alakú telekre akár 150 lakás is építhető. A konstrukció specialitása, hogy a telek tulajdonosa elfogad egy bartel megoldást, ami azt jelenti, hogy a telek készpénzben való kifizetése helyett 15-20 lakás tulajdonjoga is megfelelő fizetség számára. Banki projekt hitelben is tudunk közreműködni, ez esetben nagyjából 800.000€ önerővel már megvalósítható a projekt. bővebb információval, megtérülési elemzéssel, személyes megbeszélés alkalmával tudunk szolgálni.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a legjobb lehetőségekről!